Post by anappachifgift on Feb 23, 2022 10:24:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Teacher Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Teacher Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj bezgalīgas atslēgas ▞▞▞
▞▞▞ Teacher Simulator 2022 version ▞▞▞
Jigsaw Puzzles - puzzle games Пъзели bjs
Tā ir jautra spēle! Varbūt nē, bet man spēle patīk! Tas ir diezgan patīkami!! E tas ir atkarīgs no jums, ja vēlaties to lejupielādēt, bet, ja jums ir garlaicīgi, tad es domāju, ka tai vajadzētu būt jaukai spēlei!
Es tai piešķīru piecas zvaigznes, jo ir ļoti jautri spēlēt un nav jāraizējas ar reklāmām
Spēle ir jautra, bet, no otras puses, man tā šķita nedaudz kaitinoša, jo dažreiz tā vienkārši pārstāj darboties........nevis mana tālruņa dēļ.....tikai tāpēc, ka tā ir iestatījumi .....lielākā daļa no kad tiek rādītas reklāmas, tās ir kā apturētas......... lūdzu, vienkārši samaziniet reklāmu skaitu.........starp citu, spēle ir kārtībā
Es novērtēju šo lietotni ar mazāk zvaigznēm, jo uzskatu, ka šī lietotne nav cienīga. Visvairāk neapmierinošā lieta šajā lietotnē ir reklāmas, šajā lietotnē tiek rādīts pārāk daudz reklāmu. Vispirms es domāju, ka tā ir laba lietotne, bet pēc dažām dienām es jutu, ka šī lietotne nav paredzēta mācīšanai tikai reklāmu rādīšanai. Lūdzu, dariet kaut ko tā labā!! Lūgums strādniekiem🙁
Jautri ar trakām reklāmām, lūdzu, labojiet
Šī lietotne ir patiešām laba mācībām, bet reklāmu daudzums ir šausmīgs! Man vienmēr tiek pievienotas patīk; "bezmaksas robux? Spēlējiet šo spēli!" Patīk tas tik kaitinoši!
Labi, koncepcija ir piemērota spēlei. Reklāmu ir pārāk daudz, un ar tām ir grūti tikt galā. Tāpat nevar spēlēt bezsaistē, kas ir dīvaini, jo tā nav tiešsaistes spēle, tāpēc man vajadzētu būt iespējai spēlēt bezsaistē. Turklāt minispēles atkārtojas un kļūst garlaicīgas, vairāk dažādu spēļu, mazāk papildinājumu, un spēle bezsaistē saņemtu 5* vērtējumu no manis un, iespējams, citiem cilvēkiem.
Šī spēle ir laba, taču tajā tiek rādīts pārāk daudz reklāmu, un, ja es izslēdzu interneta savienojumu, šī spēle nesākas Lūdzu, izlabojiet šo un padariet šo spēli par 5 zvaigžņu spēli.
Es mīlu šo spēli, man šķiet, ka tai ir liels potenciāls, taču tas, kas mani uztrauca, bija reklāmu daudzums, piemēram, ik pēc trīsdesmit sekundēm, kad tiek parādīta reklāma, un tas lika man to atinstalēt.
Šī ir ļoti jauka spēle. Tā ir ne tikai atzīmēšana vai kaut kas cits, ir daudz ko darīt. Ļoti ieteicama spēle
Teacher Simulator Priložnostne gjgz
Labi, tātad kopumā šī spēle ir labi.. Bet reklāmu ir PĀRĀK daudz!! Un, kad es mēģinu iekasēt savus ikdienas ienākumus kā skolotājs, tas VIENMĒR noklikšķiniet uz "trīskāršā alga", KAD ES NOKLIKŠĶINU "Savākt". Tās būtībā ir vienīgās divas lietas, kas mani sarūgtina par šo spēli, tāpēc, ja varat to labot, lūdzu, dariet!
Man tas patīk, bet tajā ir daudz reklāmu
Tas ir ļoti jauki Tas māca maniem bērniem rakstīt
Piemērots bērniem, kuri vēlas būt skolotāji, kad viņi izaugs, piemēroti mazuļiem
Mani radīja atkarība, lai redzētu, ko es daru tālāk.. bet tas bija viens un tas pats uzdevums ar dažādiem jautājumiem vai atbildēm. Nav ilgi jāgaida. Varētu būt daudz labāk, bet tas man bija vilšanās.
laba spēle, bet reklāmas ir labas
Man patīk šī spēle, bet daudziem papildinājumiem es to vērtēju ar 4/5, tāpēc jā, man tā patīk, es ieteiktu to spēlēt... TAGAD
Sludinājumu bija daudz, bet bija jautri😒😒
Tā ir lieliska spēle! Tu mācies pats!❤
Šī spēle ir sūdīga! Katra uzdevuma veikšana ir jāskatās sludinājums, un arī tad, kad jūs modderējat zāles, tas nav iespējams, jo jums ir jāļauj kauslim AIZVĒRTIES! Iesaku šo nelejupielādēt. Iebiedēšanas daļas un reklāmu dēļ atbrīvojieties no dažām no tām un izlabojiet iebiedēšanas daļu, jo es būtu novērtējis varbūt 5 vai 4 zvaigznes vai 3, jo šī spēle ir slikta, nelejupielādējiet šo, ja vien jums nepatīk skatīties reklāmas. .
Šī spēle ir diezgan jautra, taču tajā ir tik daudz papildinājumu. Es domāju, ka viņiem ir jāpanāk, lai mēs varētu izvēlēties, vai mēs vēlamies papildinājumus vai nē. Bet kopumā es domāju, ka spēle ir ļoti izdevusies, un bērni tiek internēti!
Ir tik daudz sludinājumu😭
Šī spēle ir forša. Atšķirība starp skolotājiem ir laba. Man patīk vīrietis. Es ļoti novērtēju vīrieti, kurš izveidoja šo spēli, un vēl viena lieta, ka esmu zēns, nevis sieviete.
Šī lietotne piespieda mani novērtēt, es lejupielādēju lietotni jau pēc 2 minūtēm, kad tā ir jāvērtē, es nevaru iziet 👎🏻
Lieliska kvalitāte, bet daudz reklāmu, tāpēc lūdzu, mainiet to.
Teacher Simulator Casual hmul
Man, godīgi sakot, ir tik daudz sūdzību, pirmkārt, es nevaru apturēt kausli, es nevaru dabūt jaunu apģērbu, es nevaru dabūt jaunu darbu, jo TAS VIENMĒR NAV PIEEJAMS, un tas ir nekavējoties jānovērš, mēs nevaram skatieties reklāmas, lai saņemtu balvu, lai gan reklāmas jums ļoti palīdz, lūdzu, izlabojiet to. Ir tikai reklāmas, kad nesaņem balvu, un tā notiek daudz. Jūsu problēma ar reklāmām tagad ir ārprātīgi novērsta.
Tas ir labi, bet man nepatīk, ka tiek pievienoti ik pēc 10 sekundēm
Man patīk šī spēle, bet iemesls, kāpēc es tai piešķiru 3 zvaigznes, ir tas, ka spēlē ir daudz reklāmu. Tāpat kā katru reizi, kad pabeidzu stundu, manā sejā parādās kaitinoša reklāma. Lūdzu, mēģiniet nerādīt daudz reklāmu vai, ja rādāt, nerādiet mums visu laiku vienu un to pašu reklāmu, piemēram, šo reklāmu "Strechy guy", tas ir tik garlaicīgi, lūdzu, nerādiet daudz reklāmu vai es izdzēsīšu spēli
Es domāju, ka tas būtu bijis 4 zvaigznītes, ja tam nebūtu TIK DAUDZ REKLĀMU, un es domāju, ka, ja tam nebūtu TIK DAUDZ REKLĀMU, tas saņemtu 4 zvaigznītes, jo tas man ir nedaudz nokavēts. Tāpat kā katra atzīme, ko izdaru, man tiek parādīta reklāma, arī es gribēju apdullināt kādu iebiedētāju, taču tajā bija teikts, ka sludinājums nav pieejams, un pēc tam, kad es viņu atlaidu, TAS MAN IEDODA REKLĀMU.
Es šai lietotnei piešķīru 4 zvaigznes, jo, kad ir jāpieņem lēmums, pareizā atbilde ir pievienot. Un es neteikšu, ka ir daudz papildinājumu, jo gandrīz katrā spēlē man bija daudz papildinājumu vairāk nekā šajā spēlē. Bet papildinājumi ir diezgan kaitinoši, bet ko es zinu, ka man ir tikai 10 gadi.
Uz daudzām reklāmām, pirmkārt, un izmet mani no spēles, kad es gatavojos sākt spēli.
Visās ir labs, bet ļoti patīk visas reklāmas Tad pievienojiet papa bez iemesla Kāpēc es dodu to 3 pie 10
Atkritumi!!! Spēle ir lēna, pilna ar reklāmām un vienmēr saka, ka reklāmas nav pieejamas, mēģinot izsmidzināt vai apdullināt iebiedētāju. Neiesaku šo atkritumu!!
Man šī spēle ir bijusi vienu nedēļu. Un man nav izdevies to spēlēt vienu reizi. Tā vienkārši nedarbojas. Es biju ļoti satraukti spēlēt šo spēli, bet tā vienkārši nedarbojas. Tāpēc es tai piešķiru vienu zvaigzni.
Vienkārši sakot, spēle ir maiga. Reklāmu ir pārāk daudz, jautājumi nemaz nav izaicinoši, un tas ne mazākajā mērā nesaista.
Tādējādi lietotne ir ļoti aizskaroša, es to lejupielādēju, un gaitenī jums bija iespēja tās nogaršot, un tas ir patiešām šausmīgi tādiem bērniem kā es, un tā ir novērtēta visiem, bet tai vajadzētu būt pusaudžiem.
Neveiksmīga, daudz avāriju, bez skaņas un milzīgs reklāmu daudzums uzreiz pēc 30 sekunžu spēlēšanas, padariet šo lietotni par vajadzīgu garām. Izdariet sev labu un nelejupielādējiet to!
Šī spēle ir jautra, es neiebilstu pret reklāmām, man tā patika 100/10
Šī spēle bija lieliska, taču, lūdzu, noņemiet reklāmas un atveriet bezmaksas VIP, un paldies, ka izveidojāt šo spēli
tā ir šausmīga spēle, tā ir vienkārši ļoti sarežģīta un pilna ar reklāmām, un jums ir jātērē nauda vai jāskatās reklāmas, lai faktiski spēlētu spēli. Arī spēles būtība ir slikta. Es vienkārši neieteiktu šo slikto spēli.
Man patīk šī spēle, bet tajā ir daudz reklāmu
Izcila nav kā citas "3d" spēles. Iesaku irlādēt
Pārāk daudz reklāmu, un to noņemšana maksā pārāk daudz. Varbūt 0,99 ¢ būtu labi, bet 3,99 USD bez reklāmām, spēle nav tik laba.
ĻOOOOOOOOOOO daudz sludinājumu.
man tas tik ļoti patīk, manam dēlam tas patīk, viņa mīļākā daļa ir tad, kad viņi jautāja, ka dzīvnieks ir rozā, viens teica, ka govs viņš kliedza hahahahahahahaha
Teacher Simulator Casual xldq
Nemelojiet, tā ir laba lietotne, taču ir vēl viena lieta, kas man jāsaka... IR DAUDZ REKLĀMU, tas ir viss, kas man jāsaka
Man patīk, kā spēlēs tika iekļautas reklāmas par atlīdzību, es ar prieku skatos tās par papildu naudu vai kosmētiku, BET viņi nekad nedarbojas šajā spēlē, es mēģinu to skatīties un tad tas vienkārši saka, ka reklāma nav pieejama, tad, kad līmenis ir pabeigts, tas dod man reklāmu, kas nozīmē, ka viņi var man rādīt reklāmas, bet ne tad, kad es vēlos tās skatīties? Vai varat, lūdzu, atrisināt šo problēmu.
Tas ir piemērots bērniem, kuri vēlas būt skolotāji, lai viņi varētu mācīties tur sapņus
Teacher Simulator Εύκολα abpj