Post by anappachifgift on Feb 23, 2022 10:21:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Red Ball 4 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Red Ball 4 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code végtelen pénz ▞▞▞
▞▞▞ Red Ball 4 2022 version ▞▞▞
Red Ball 4 Arkade fyfy
Én már eljutottam a 9. Szintre de az szinte kivihetetlen. És valamikor nagyot ugrik, valamikor kicsit. Csak 3 csillag..
Nemrossz de lehetne jobb is
Azèrt 4 pontot èr mert 20 percet kell várni a szar èletèrt😲😲
Red Ball 4 Trò chơi điện tử aya
Letöltöttem ezt a játékot a fiamnak, és játszottunk vele egy ideig. Az életek helyreállításával kapcsolatos várakozás megszüntetése érdekében kifizettem a javasolt összeget. Az összeg kifizetése ellenére azonban semmi sem változott, és még sokáig kell várnunk az életek helyreállítására. Ez valami bug? Nehezen próbálom elmagyarázni ezt a fiamnak. Kérlek adj tanácsot.
Jó ugrâlos los játék és szórakozás volt👍👍
Ez a játék arra késztet, hogy 20 percet várj, hogy 1 életet kapj, és csak nézhetsz egy hozzáadott 1-et, hogy megkapd mind az 5 életet, és hogy 5 életet kapj, egy óra és 40 perc az emberek nem akarnak olyan sokáig várni, legyen 5-10 perc. minden alkalommal, amikor megversz egy szintet, jön egy hozzáadás, az annyira bosszantó
ügyeljen arra, hogy készítsen egy piros labdát 5, és itt van néhány változtatás, amit nagyon szeretnék elérni a következő játékban. A jobb vezérlés és a labda kezelésének fizikája is azt eredményezi, hogy ha eltalál egy lézer vagy valami, ami általában a teljes 3 szív megváltoztatja 1 szívre, és ennek sokkal kevésbé frusztrálónak kell lennie, jobb sztorit és szintet is. Mindent eltekintve attól a kiváló játéktól!
Ne töltse le ezt a játékot, hacsak nem szereti a hibákkal, kukaparancsokkal és nagyon rosszul elkészített pályákkal teli játékokat. Őszintén úgy gondolom, hogy a "csapatnak" (ha még csapat is, de ha az, akkor őszintén lenyűgözött, hogyan tud még egy csapat ilyen szörnyű játékot felépíteni) fel kell fejlesztenie a játékát, mert az rossz.
Ez a játék jó, de van 1 problémám, folyamatosan esek oldalba, de ez a játék technikai nehézségek Annyi szintet nem tudok elérni a gyári szintre, de elértem a sötét erdőt is Egy kicsit sötétebbnek tűnt, amikor a vörös golyós lány Leesik a földbe NEM ELÉRHETEM SZÍV!!!!! 😡
Ez egy igazán szórakoztató játék. Erről szól a mobiljáték. Remélhetőleg még több piros labdás meccset láthatunk a jövőben. 5 csillag tőlem. Kiváló fejlesztői munka!
Egy hülyeség !
Ez klz, de ha egyszer legyőzöd az összes szintet, akkor unalmá válik, így ezt a prémium terméket nem igazán éri meg megvenni
Èlvezhetetlen....mèg egy csillagot sem erdemelne
Red Ball 4 Arcade rktj
Kurva buzi aki tervezte ezt a szart
Végig játszottam az első szintet 1-től 15ig. Aztán a második szintet már nem engedi valami pénzt kér v mi a fene. Nem elég az hogy tök idegesítő hogy 1 életre annyit kell várni de még ez is.. Nem értem. A többi szint fizetős vagy mi van most?
Utálom, hogy 20 percet kell várnod, hogy megtudja az életet. Lehet, hogy csak emiatt eltávolítom az alkalmazást. Azt is mondta, hogy 99 centbe került az ingyenes és korlátlan életet hozzáadni, de amikor vásárolni készültem, az ár 1,99-re változik.
Imádom ezt a jatekot ajanlom mindenkinek!!!!!
Ez nagyon jó volt azzal a labdával és az összes többi dologgal, amit nem ismerek, de a 13-as szint nagyon nehéz volt, 10 000-szer próbáltam, de a mai napig nem sikerült.
Nekem nagyon tetszik a játék Csak a tesóm béna benne és mindig nekem kell neki segíteni 🦄💐🐿️🙃De attól még élvezem🥺🙃🐻
Nagyon jó csak nehéz
Jo de kell varni az eletert
Elegem van már ebből a sok várásból...az elején legalább lehetett videót nézni ! Amugy jó játék lenne ha nem kéne ennyit várni az életre!
A 75 pályán a bossot derekt úgy csinálták meg hogy ne lehessen át ugrani én már több mit 1 napja borbálkozok és nem meg mikor jönnek azok a tüskés labdák akkor visza mozognak igy nem tudom kivinni
ez egy nagyon fantasztikus alkalmazás. de a legrosszabb, amit ebben az alkalmazásban találtam az az, amikor az 5 élmünknek vége, akkor 20 percet kell várnunk csak 1 életre, ez 5 életet jelent, várok 1:50 órát😠😠😡
ez a játék nagyon szép, de van egy rossz tulajdonsága, hogy az élet helyreállítása, és annyi időbe telik, hogy életet adjon
Red Ball 4 Arcade nxw
Red Ball 4 letöltés. Red Alert! Evil minions want to squeeze the planet into a square shap... Tovább az alkalmazáshoz >>
Ez egy tök jó játék és a prémium is megéri😀💖
Még csak nem is segítenek teljesíteni a pályát...és a főnökök olyanok, mint a legyőzhetetlenek, vagy valami ilyesmi...legalább elmondják, hogy áll az egészségük...az élet 5 pontjának teteje, wow... komolyan tedd még azt is akarod, hogy játsszuk a játékodat, vagy mi...mi értelme van játszani...
Ez egy fantasztikus játék. Ki kellene próbálnod. (Én is örülnék, ha a játék előrehaladása megtakarítaná, ha összekapcsolnánk a Google Play-vel. Ez fantasztikus lenne)
NAGYON jó
Nagyon jó 😃. Jó 👍
Faszom ki van 20 percet 1 èletèrt javicsátok már ki baszus 2 percet jácok asztán 20 percet várok! Elejinte legaláb lehetet videot nèzni de most ase lehet csinályatok már valamit!! NEM LEHET EGY JOT JÁCANI!!faszom ki van a 20 percel bzátok meg csinályatok már valamit me idegálapotom van
Címzett: Red Ball 4-fejlesztők kérlek, adjanak ki egy új frissítést!! Jobb, ha bármikor elérhetővé teszi a játékhoz anélkül, hogy húsz percet kell várnia, majd vissza kell szereznie. Elmondom neked ezt: "Egyáltalán nem vagytok profik"_ alkalmazza a következő lépéseket, ha jobb jövőt szeretne vállalkozásának:- ha a játékos ingyen akar játszani, kérje meg, hogy nézzen meg egy hirdetést minden alkalommal, amikor izgatott. játszani a játékot, és így nem fogja elrontani a játék izgalmát.
Szeretem jó de nehéz a 2 szinten a 29.szint
Ez a játék nagyon szórakoztató! A szintek nagyon szórakoztatóak, és az időtámadás mód elég intenzív lehet. Az egyetlen dolog, amit nem szeretek, az az, hogy az életek 20 percet vesz igénybe a regenerálódáshoz, és hazudtam, ez egy kicsit túl hosszú, 10 perc ésszerűbb lenne. Ezt leszámítva ez egy nagyszerű játék!
Ez szar csak arajo hogy idegesitsen fojamatosan akadozik nem ajalom a turelmetleneknek
Ball Towers HD, avagy a guroló flipper golyó
Imádom, hogy nem volt bugos vagy ilyesmi, és a gyerekeim is szeretik, mindig megpróbálják legyőzni a főnököket, szóval ez egy jó játék
Isteni csak vagy 10000000000000000pája Kéne!
Crime Secrets: Crimson Lily Adventure ozc
Ez a játék kicsit jó és könnyű, de ha elveszíted az összes életedet, akkor még várnod kell 1 életet, vagyis a 20 perc között van, de ez az 1 óra 35 perc között van, amit a legjobban utálok ebben a játékban. . Azt javaslom, hogy ne vásároljon végtelen számú életért, mert nem fog szórakozni, ha pillanatok alatt teljesíti az összes szintet.
Annyira szórakoztató, hogy úgy érzi, nem akar veszíteni, és csak szórakozhat a végéig vagy a játékig
Elárulom hogyan kell megszerezni azt a gyümölcs labdát aminek az a neve hogy:c Orange ball. Na ahoz kell az achivement hogy:far side of the moon na bemész a level 11-be és annál a kis karikánál felugrz a karika tetejére és ott elkezsessz ugrálni.
Red ball 4 ügyességi játékok online! Részletes leírás magyar nyelven! Rengeteg ingyen minőségi ügyességi játék! A legjobb, legteljesebb online játék
Ez egy jó játék, de a hirdetések kimaradtak, ha szinten vannak. Túl sok hirdetést nem tudok kezelni.
Vannak panaszok mindössze 5 életre, amelyek nevetségesen hosszú ideig (100 percig) gyógyulnak, de még mindig jó játék. ha nem tudod, hogy a leírásban a "Rejtett vezérlő" mit jelent a "bluetooth kontroller" most jó, jó játék, ami kompatibilis a bt gamepaddal. A hirdetések nem számítanak. Ha tetszik, próbáld ki az fdg többi játékát és a red ball 3-at
Nagyon szeretem ezt a játékot, és ez az egyetlen ok, amiért 3 csillagot adok rá, mert CSAK 5 ÉLETÜNK VAN JÁTSZUNK, és utána 20 PERCET kell várni, amíg újra játszhatunk.. Annyira bosszantó!! Szórakozni 5 percig, majd VÁRJON 20 PERCET!?? TÉNYLEG