Post by anappachifgift on Feb 23, 2022 10:18:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Killer Bean Unleashed ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Killer Bean Unleashed IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kod generatoru nöqtələri ▞▞▞
▞▞▞ Killer Bean Unleashed 2022 version ▞▞▞
Bu yaxşı oyundur, lakin siz səviyyələri yüksəltməlisiniz
Meh... Mən bunu ilk dəfə gördüm və düşünürəm ki, siz buna daha çox əlavə edə bilərsiniz, məsələn, bir neçə səviyyə, daha çox mexanika (məsələn, joystik. Mən sadəcə iki düymənin hərəkət etməsini həqiqətən sevmirəm.. .) Və oyunu davam etdirəcək bir şey... multiplayer və ya başqa bir şey kimi. Bütün filmə baxdım və heyrətamiz idi. Ancaq Killer Bean-in öz tərtibatçılarının mobil telefonda belə pis bir oyun hazırladığını görmək məni heç vaxt onu bir daha oynamaq istəməməyə məcbur edir. Bağışlayın...
Bu killer lobya ilə bir platformer. Animasiyalar oyun və qrafika üçün təəccüblü dərəcədə yaxşıdır
Bu oyunu sevirəm. Əla oyundur, yaxşı qrafikadır. Mən qatil lobyasının böyük pərəstişkarıyam. Bu oyunda çoxlu silahlar var! Zəhmət olmasa daha çox silah əlavə edin. Və multiplayer rejimi əlavə edin
Bu əla oyundur 👍 amma əminəm ki, siz fərq yarada, killer lobya və bir az daha çox hərəkəti təkmilləşdirə bilərsiniz
Yaxşı oyun amma onu oynamaq çox çətindir oyun çox çətindir amma yaxşı oyundur😃
Yaxşı proqramdır, lakin oyunun yaradıcısı bunu yoxlamalıdır, bəzi problemlər var
Mən filmə baxandan dərhal sonra oyunu endirdim və bu, heyrətamiz idi... əgər yeni bir oyun hazırlayacaqsınızsa. onu smash bros kimi döyüş oyunu halına gətirin. hər hansı bir personajı seçə biləcəyiniz və onların müxtəlif silahları olacaq, məncə bunun onlayn olaraq əla işləyəcəyini düşünürəm, sadəcə bir təklif, hər halda... yaxşı işləməyə davam edin
Yaxşı idi, lakin təkmilləşdirildi və təkmilləşdirməni bəyənmirəm, çünki idarəetmə düymələrini artıq istədiyim yerə yerləşdirə bilmirəm, çünki düymələrin yerləşdirilməsində rahat deyiləm, çox ölürəm. Təkmilləşməmişdən əvvəl onları istədiyim yerə yerləşdirə bilərdim, amma indi edə bilmirəm və böyütmə fərqlidir indi indiki vəziyyəti bəyənmirəm və atlama da fərqlidir indi necə olduğunu bəyənmirəm indi və silahların təsiri daha yaxşı idi, ümid edirəm dəyişiklikləri düzəldəcəklər.
Əla oyun, lakin reklamlara baxmaq üçün səviyyələrə internet lazımdır
Killer Bean Unleashed پرتحرک kdhr
Bəzən proqram inadkar olur. Ya KillerBean atəş açmaqdan imtina edir, ya da hərəkət etməkdən imtina edir
SƏN vura bilərsən və mən oyunu sevirəm 💓 amma killer lobya tankı və vertolyotu öldürmək üçün gözəl bir döyüş sursatı maşını hədiyyə et 🚁🚘 təşəkkür edirəm😊
Bu təkmilləşdirmə tamamilə boş vaxt və məlumat itkisidir
Hər dəfə yeni bir səhnəyə çıxanda o faydasız reklamlara baxmaqdan nifrət edirəm. Niyə bəzilərinin kilidini açıb güllələrin sayını azaltmayaq ki, 10 dəqiqə gözləməkdən fərqli olaraq, daha çox problem əldə edək ki, faydasız əlavələri izləmək yalnız növbəti raundda yenidən baxmaq üçün
Pop Breaker: Blast all Cubes Пъзели mpij
Bu oyun məqsədyönlü şəkildə əfsanə üçün nəzərdə tutulub, çünki istifadə etmək üçün təcrübə lazımdır, xüsusən də meqa səviyyə 5
Yaxşı oyundur, ancaq onu oynamaq üçün reklamları görməli olacaqsınız və bir müddət sonra onlar yox olacaq və dolayı yolla bu oyun sizə 250 rupidən başlayan saxlama seçimi verəcək. Ona görə də onlar pul üçün strategiyadan istifadə edirlər.
Bilirəm ki, bu, olduqca köhnə bir oyundur, amma çox xoşuma gəlir, çünki əvvəllər 8 və ya 9 yaşında oynamışam. İndi idarəetmələr dəyişir və ondan istifadə etmək çətin deyil. Çox əyləncəli idi, ona görə də ona 5 ulduz verdim
Bəli, mən bu oyunu sevirəm, amma bir şey var ki, siz bütün güllələri əldə etdikdən sonra onu çıxarıb oyunu geri qoyuram və eyni səviyyədə və ya başqa səviyyədə oynayıram. Güllələr avtomatik olaraq bağlanacaq.
Oyun çox gözəldir, sadəcə olaraq səviyyələr qısadır.
Bunu xoşlayıram, amma daha çətin olur.
Bu oyunu çox bəyənirəm və onu oynadığımdan çox vaxt keçdi.
Təşəkkür edirəm
Bu oyunu bəyənirəm, sadəcə olaraq, səviyyəni tamamlamamışdan əvvəl hər gücü artırmağa çalışdığım zaman yalnız 4-5 gücləndirici əldə edə bilirəm.
Çox gözəl oyun. Çox bəyəndim amma videolara baxmadan bütün atəş gücündən istifadə etmək istərdim zəhmət olmasa 🙏🙏🚶🚓
Killer Bean Unleashed Aksi hqly
Qatil lobya filmini bəyənsəm də, oyunu o qədər də sevmirəm, çünki lobya hər yerdən çəkilir və mən ilişib qalmışam, amma qrafika çox yaxşıdır, ona görə demək istərdim ki, bizə daha çox can lazımdır və pis lobya zədələnməlidir. qatil paxlasını qapaqdan vurduqda güllələrin gücü geri dönür və lobya zədələnməlidir tbey zədələnməsələr də onları daha da gücləndirir.
Düşmənin səni vurduğu yerə sözün əsl mənasında kürü tökürsən. Qazanmaq üçün əlimdən gələni edin, lakin tamamilə qeyri-mümkün, dəhşətli nəzarət. Konsolda olsa daha yaxşı olardı.
Killer Bean Unleashed Action stfx
Qatil lobyanı çox sevdiyim qədər, oyun oyunu ona ədalət vermir. Mənə elə gəlir ki, rəqsdən yayınma qabiliyyəti olmalıdır (onun filmdə yayınmaq üçün ləzzətli rəqs hərəkətini yerinə yetirdiyi kimi), hətta siz davamlı atəşə məruz qaldığınız üçün və siz vurduqdan sonra bunun bir məhdudiyyəti olsa belə. bir npc-nin çəkdiyiniz bütün atışlara ağrılı reaksiya vermə şansı 50/50 var və ya bir dəfə ağrılı reaksiya verəcək və sizə atəş edərkən qalanını yeyəcəklər, bu gülünc görünür.
Bu oyun möhtəşəmdir. Fantastik oyun və eyni zamanda real. Mənim yeganə problemim mağaza menyusuna daxil ola bilməməyimdir. Siz faydasız olduğunu sübut edən İnternetə qoşulmadığınız halda
funksiyası olan fiori 50-ci il dönümündə İngiltərə ilə eyni şəkildə çiçək açır, ancaq 8-ə bir nəzər saldım, ancaq 1-dən 0-a eyni vaxtda edə biləcəyiniz tək yol uzun müddətdir və aşağıdakı modellərlə bir az daha çox vaxt keçirdim. Bir neçə həftə həftənin 2-ci olacaq, belə ki, siz 50-ci Ltd, telefon nömrələri stokdan çıxardı, biz bir müddət əvvəl olmuşuq lakin 50-ci 8-ci ildönümü gül və yeni zəng etmək üçün pulsuz almaq mümkün deyil, lakin . Düşünürəm ki, bir neçə həftənin aşağıdakı modelləri ilə məşğul olmalıyam
Hame yaxşıdır, amma problem ondadır ki, ayaqda olan, lakin gözəl oyun olan şəxsi öldürməzdən əvvəl tullanmaq lazımdır.
Mən bu oyunu sevirəm, amma ona üç ulduz verməmin səbəbi, 5-ci səviyyəni hətta 4-ü keçmək çox çətin olduğu üçün günlərdir çalışıram 😒😩amma hələ də 5-ci səviyyədədir 😡hər halda onu sevirəm
Tətbiq yaxşıdır, lakin səviyyə çox tez çətinləşir və həmçinin reklamlardan qurtulun
Köhnə versiya oyundur. Bu yeniləmə dəhşətlidir.
Oyunun yaxşı olması yalnız yeni qrafika problemidir.
Oyunu bəyənirəm amma super sursat üçün əlavələr istədiyiniz zaman yoxdur, amma reklam istəmədiyiniz zaman milyonlarla olur
Bu oyun bir insanın oynamaq üçün çox çətindir və siz hər dəfə bir missiyanı yerinə yetirdiyiniz zaman reklamlar daim açılır. Mən sizə oyunu yükləməməyi məsləhət görürəm
Ən pisi, yeniləmə çox pisdir, hətta köhnə versiyada keyfiyyətli qrafika var