Post by anappachifgift on Feb 23, 2022 10:06:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Froglike: The Frog Roguelike ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Froglike: The Frog Roguelike IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове увеличават монетите ▞▞▞
▞▞▞ Froglike: The Frog Roguelike 2022 version ▞▞▞
Обичам тази игра. Аз просто правя. Това е честна, лесна за игра roguelike с цветна среда, затопляща и приятна музика и приятелски настроени герои! Това е всичко, което исках в един пакет амфибия и го обожавам.
Обичайте тази игра. Благодаря ви много за най-доброто изживяване в живота ми. Удивително изкуство. Красиви лога. Забава на слънце. Робърт Шмобърт
тази игра е много забавна и има страхотен художествен стил и няма задължителни реклами и много обичам тази игра, благодаря ви, че направихте тази игра толкова много разработчици
Забавно и пристрастяващо! Обичам ружа и нямам търпение да видя как ще се развие това! :Д
Може да съм предубеден, защото roguelike-ите са моето сладко, но това е една от наистина добрите мобилни игри, които съм играл. Плавни контроли, забавни графики, не е имало изскачаща реклама в средата на нищото. Като цяло доста солидна игра.
Красива игра! Сладък дизайн, забавен геймплей, лесен за научаване и очевидно има BTG жаба, така че това е страхотно! Редактиране: Мога ли да добавя, че току-що разбрах за най-важната механика на играта, докоснете, за да се въртите
Froglike: The Frog Roguelike Arcade izg
Обичам го! Много сладка и забавна игра, за да прекарате известно време
Търсих проста игра с жаба и открих едно цяло преживяване, което е забавно и ангажиращо, музиката е превъзходна!
Наистина готина и оригинална игра, харесвам я
Страхотен rogue-lite. Плавен геймплей със страхотни визуализации. Уникална настройка и страхотна графика. Единственото нещо, което липсва, е начин за подкрепа на разработчика, различен от гледането на реклами 👍🏼
Страхотна игра! Забавни отключващи се и сладък дизайн
Не е като руменина
Най-добрата инди игра за всички времена.
Страхотен roguelike обрат на frogger се играе от 10 минути и вече се закачи. Чудя се дали има развитие на историята?
Забавна, умна и сладка графика. Добра игра.
Погрз🥶👌
Отлична игра. Това, което ми липсва, е реализация на Google Play Games с постижения и най-вече класациите. Надяваме се скоро да бъде добавен. Това ще ви донесе още една звезда.
Честно казано, не бях сигурен относно инсталирането на това, тъй като нямаше отзиви, но ми харесва. Анимацията е сладка и ретро, има сюжетна линия, но не е особено важна, може би просто съм бавен, но всъщност понякога е предизвикателство. Така че да, определено препоръчвам да изпробвате тази игра
Много приятен геймплей и изкуство. Харесва ми, че в приложението няма много реклама.
Страхотна графика, явно много труд и любов вложени в тях. Геймплей мъдър понякога е трудно да се види какво се случва. Като цяло страхотна игра!
Това е много добра игра като куршум с нарастваща трудност
Наистина забавна бърза игра. Не е ли жабешко?
Froglike: The Frog Roguelike Arkadne igre zma
Crazy Restaurant 2021 Arcade mywo
полиран и не прекалено тежък
НЕВЕРОЯТНА графика, страхотна уникална игра, която никога не съм виждал никъде другаде. Издухан!
Страхотна игра не виждам проблем с нея. Това е като игра от типа на rougelike/bullet hell и никога не остарява.
Froglike: The Frog Roguelike 아케이드 zpmf
много интересна игра и стилът на изкуството е страхотен....
Супер очарователна игра! Супер забавен начин да прекарате известно време без големи инвестиции. Не се нуждаете от wifi или данни е още по-голям плюс.
Играта е страхотна, но след известно време става малко скучна
Сладка игра, хубава графика. Отключени повечето кожи. Обясненията на мисията на кожата могат да бъдат малко по-ясни.
Froglike: The Frog Roguelike Árkádjátékok odj
Геймплеят беше страхотен, но се нуждае от известна рандомизация на всяко ниво всеки път, когато играчите бяха победени.