Post by anappachifgift on Feb 23, 2022 10:03:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Auto Brawl Chess ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Auto Brawl Chess IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj neierobežotu skaitu taustiņu ▞▞▞
▞▞▞ Auto Brawl Chess 2022 version ▞▞▞
Tā ir laba spēle, taču tā sasalst mača vidū. Kad es atkal piesakos, saņemu ziņojumu, ka esmu pametis spēli. Jā, spēle iesaldēja. Es arī nevaru pieteikties jau dažas stundas. Atinstalēta, pārinstalēta. Nekas. Vienkārši sēž tur.
Spēle neatšķiras no reklāmām. Tas to parāda spēlē, bet noteiktā brīdī tā vairs nav iespējama. Spēle joprojām ir jautra, lai gan ar ranga cīņām. Bet tas esmu tikai es. Vēlos, lai jūs zinātu, ja spēlējat pret īstiem spēlētājiem, bet es par to šaubos. Jauks laika skrējējs
Kaut es būtu izlasījis atsauksmes pirms spēlēšanas. Ļoti jautra spēle, taču izdevās sasniegt Knight 2, pat iztērējot nedaudz naudas un jau atsitoties pret sienu.. un atbilde uz šo ziņu būs paldies par atsauksmēm vai vispārīga atbilde. Ja meklējat dažas dienas jautras, noteikti lejupielādējiet
Kavēšanās augstāko raundu laikā padara to gandrīz nespēlējamu. Nebūtu tik slikti zaudēt, kad jūs izstājas no spēles, ja tas nebūtu saistīts ar faktu, ka jūs zaudējat visas balvas, ko jūs būtu ieguvuši. Pārāk daudz reižu esmu zaudējis balvu par 1. un 2. vietu. Gandrīz šķiet, ka tas ir ar nolūku piespiest jūs maksāt, lai uzvarētu. Tā ir lieliska spēle, izņemot to.
Lieliska spēle, kad tā nesasalst, kas ir kļuvusi labāka ar katru atjauninājumu, tāpēc, uzlabojoties stabilitātei, vērtējums var kļūt labāks. Es šai spēlei viegli piešķirtu četras zvaigznes, ja tas tiktu labots.
Manuprāt, tiešām laba spēle, bet arī ļoti nestabila. Es piedzīvoju biežu atvienošanos no sarindotajām spēlēm, kas rada vilšanos. Man ir jārestartē spēle vairākas reizes, lai dažkārt novērstu kļūmes.
Visu laiku labākā auto šaha spēle.
Es liktu augstāku zvaigžņu vērtējumu, ja tas nebūtu atkarīgs no tā, cik tas ir aizkavējies. Parasti mani izgrūž ranga mačā, un uz beigām lielāko daļu laika es varu atgriezties laikā. Bet, ja jūs atjaunināsit spēli un tajā ieguldīsit kādu darbu, šī varētu būt patiešām forša spēle
Spēle ir tiešs atkritums. Bija iknedēļas uzdevums un bija ļoti tuvu pabeigšanai, lai pārbaudītu, kāpēc tas nav paveikts pēc dažu varoņu izlīdzināšanas, un nāciet, lai uzzinātu, ka viss uzdevums ir atiestatīts. Tiešs atkritums, kā jūs varat apstrīdēt šādas lietas? Jums vajadzētu būt iespējai un saņemt arī kompensāciju.
Spēlēju vairāk nekā gadu, un šodienas atjauninājums neļaus manai spēlei darboties. Labprāt to labotu, lai varētu turpināt spēlēt.
Man ļoti patīk, ka viņi katram varonim sniedz savu stāstu un grafika ir jauka. NEPATĪK, ka ir reklāma pēc KATRU REIZI, kad spēlē kaut ko noklikšķini (ir daudz).
Man agrāk bija 4 zvaigznes. Es domāju, ka tā ir lieliska spēle. Tomēr šobrīd tas turpina man lūgt atjaunināt. Es noklikšķinu uz to atjaunināt, es atvedu šeit, un vienīgās divas iespējas šeit ir dzēst vai spēlēt spēli. Tāpēc es izvēlos atskaņot, spēle. Atveras un pēc tam lūdz atjaunināt. Tāpēc pašlaik es nevaru spēlēt bc, tas vēlas, lai es atjauninu, bet es nevaru atjaunināt. Lūdzu palīdziet
Lieliski, ja jums patīk maksāt, lai uzvarētu spēles. Jūs ātri sasniedzat punktu, kurā nevarat progresēt, jo jūsu varoņi nav pietiekami augstā līmenī, lai konkurētu ar tiem, kas maksā. Otra iespēja ir slīdēt vairākus mēnešus, lai izlīdzinātu savus varoņus, izturot pastāvīgus zaudējumus arēnā. Atinstalēts un, ja es varētu saņemt atmaksu par stundām, ko veltīju, lai to iemācītos, tas būtu liels.
Ne tā kā reklāmas, kuru dēļ tā šķiet vienkārša jautra spēle. Tik daudz informācijas par ekrānu — noklikšķiniet šeit, noklikšķiniet tur, noklikšķiniet visur, paaugstiniet spēku, lai, apmāciet to, atbloķējiet šo atbloķēšanu, omg.. pārāk sarežģīti, lai tā varētu būt ļoti vienkārša spēle.
Man nepatīk tas, ka es nevaru noņemt varoņus no sava saraksta. Jo vairāk varoņu jums ir, jo grūtāk ir tos uzlabot kaujā, jo tie neparādās tik bieži. Tā ir pārāk daudzu varoņu slazds. Un jūs nevarat atbrīvoties no vājākiem.
Spēle ir laba; plēsonīgs ar mikrotransakcijām, bet labi. Man ir problēmas ar viltotiem attēliem, kas tiek izmantoti Google Play veikalā un kuriem nav nekāda sakara ar šo spēli, reklāmām, kurās nekas nerāda faktisko spēles norisi, ikonu, kurai nav nekāda sakara ar spēli, īpašuma pārvēršanu, ko veic šis uzņēmums. ar citām spēlēm utt. Notiek daudz ēnas prakses, kas ir lieliski izmantojamas spēles. Kāpēc visa bezjēdzīgā maldināšana?
Viltus reklāma Es piekrītu citam apskatam šeit, īstā spēle burtiski nav nekas tāds, kā tiek reklamēts vai pat viņu ikona. Tas ir traki, kā Google ļauj tam izkļūt cauri
Atjaunināts pārskats: jaunākais atjauninājums padara spēli gandrīz nespēlējamu. Tas avarēs vairākas reizes vienas spēles laikā. Šī avārijas problēma ir bijusi problēma kopš pirmās dienas, kad es spēlēju šo spēli. Atjauninājumi turpina nākt, taču avārija nekad nav īsti novērsta. Izstrādātājam ir jāveic padziļināta atjauninājumu pārbaude. Mans tālrunis ir jaunāks par gadu, tāpēc es zinu, ka tas nav mans tālrunis, kas izraisa avārijas. Tā ir jautra spēle, taču kļūdas apgrūtina vēlmi turpināt spēlēt.
Es spēlēju spēli, teicu, ka tā tiks pārtraukta apkopes dēļ. Tas netiks atjaunināts, neuzrāda, ka ir atjauninājums, bet, kad es palaižu spēli, tas mani norāda uz atjauninājumu, ko mana vienīgā iespēja ir atinstalēt un atvērt. Es atinstalēju un pārinstalēju, bet joprojām saņemu to pašu ziņojumu. Jāspēlē tikai 2 stundas. Jā.
Avārijas katru reizi kādā brīdī rangu spēļu laikā. Nav viena spēlētāja režīma, kas palīdzētu izveidot jūsu klāju. Spēle ir lieliska, tāpēc es piešķiru 2 zvaigznes. Tāpēc es saglabāju 2 zvaigznes, jo spēle ļoti iestrēgst ap 10. kārtu un pēc tam kļūst ļoti nereaģējoša. Nav optimizācijas iespēju, un spēle patērē akumulatora darbības laiku. Izlabojiet šo un tad spēle ir laba!
Tā ir diezgan jautra spēle, diemžēl monetizācijas apjoms šajā spēlē ir šausminošs. Kaujas caurlaide, smieklīgs paciņu daudzums, neiespējami uzdevumi, maksas sienas saturs, par kuru jums ir jāmaksā atkārtoti, utt. To nepanesamu padara tas, ka viņi ir samazinājuši saņemto bezmaksas preču daudzumu. Šī spēle pat nav pelnījusi 1 zvaigzni.
Maldinošas reklāmas mani aizveda uz Auto Brawl. Spoileris: tas nav nekas līdzīgs reklāmām. AB izmanto to pašu nogurušo melošanas formulu, lai jūs iejauktu, jau no paša sākuma apdāvinot jūs ar dāvanām, lai izveidotu atkarību, un pēc tam jūs ievedat jūsu standarta beigu spēlē, kurā maksā par progresu. Atšķirība: tas ir dārgāks nekā citi.
Tas parāda papildinājumus tikai ar puzzle spēli. Tā ir spēle, kurā jāveido un jāgaida, un tad jūs varat veikt mīklas. Kad esat izpildījis pāris mīklas, tas atgriežas ēkas daļā.
Auto Brawl Chess Strategiya dya
Spēle ir lieliska. Tomēr reizi mača vidū tas sasalst, un neatkarīgi no tā, cik ilgi jūs gaidāt, tas neatslēgsies, un, ja jūs restartējat spēli, tas paziņos jūs par spēles zaudētāju.
Godīgi sakot, šī ir lieliska spēle ar jauku kaujas sistēmu, kurā esmu pārliecināts, ka es varētu iegrimt daudzas stundas, izņemot 1 problēmu, kā atzīmēja vairāki citi cilvēki... Spēle diemžēl nav stabila. Kad jūs iedziļināties ranžētās spēlēs, spēle avarē, un pēc tam jūs saņemat automātisku cīņu, padarot neiespējamu pakāpties augstāk. Ja šī problēma kādreiz tiks novērsta, es labprāt dotu spēlei atbilstošu punktu skaitu, ko tā ir pelnījusi.
Man šī spēle līdz šim ir diezgan patikusi, jūs varat progresēt, netērējot $$ un joprojām izklaidējieties. Man ir divas problēmas: pirmkārt, spēle sāks palēnināties, un es jutu, ka mans tālrunis uzsilst, līdz viss apstāsies. Tā rezultātā tiek restartēta lietotne vai tālrunis un spēle tiek zaudēta. Otrkārt, es nolēmu pārslēgties uz Facebook, kas sāka mani no jauna un izdzēsa manu progresu līdz Knight-8, arī visas rakstzīmes tika atbloķētas.
Avarēja manā pirmajā ranga mačā. Šķiet, ka jūs varētu spēlēt, netērējot naudu, taču tā cietīs spēles dizaina dēļ kā samaksa par uzvaru. Šī iemesla dēļ kopējais līdzsvars ir izslēgts, un minimālais pirkums ir 4,99, padarot to par dārgu spēli, jo jums ir ne tikai jāiegādājas kartes LVL varoņiem, bet arī jāiegādājas tās. Kopumā ir nepieciešams bilances atjauninājums un lētāks vismaz spēļu veikala vērtībās, lai tas būtu labāks.
Šai spēlei būtu vismaz 4 zvaigznes, ja šī spēle pārtrauktu avāriju vai atpalicību ikreiz, kad es spēlēju rangu spēli. Turklāt spēle ir jautra un piedāvā daudz varoņu dažādām stratēģijām. Atlīdzības sistēma ir laba. Šobrīd, kad es spēlēju, es nedomāju, ka šī ir samaksa, lai uzvarētu spēli, taču tērējot nedaudz, palielinās jūsu izredzes uzvarēt. Ar nepacietību gaidu šīs spēles stabilizāciju spēles avāriju un stostīšanās gadījumā spēles laikā.
Spēle ir jautra, tikai dažas problēmas. Lai iegūtu jebkādas rakstzīmes, kuras jums nav, ir kā (elles režīmā) grūti un neizskaidrojams, kā to izdarīt. Pastāv arī pastāvīga pirkuma pakotne POP-UPS. Mana LIELĀKĀ PROBLĒMA ar spēli ir ļoti lielā PRIEKŠROCĪBA, ko citi iegūst, pērkot varoņa ādu. Jā, es zinu, ka dažiem varoņu apvalkiem tas nemaksā daudz, taču gribēju spēlēt un redzēt, vai es palikšu pie spēles, pirms izlemju pirkt. vai nē. Veids uz p2w, jo nevar atbloķēt lielāko daļu varoņu, tāpēc viņi ir vāji iestrēguši pie LVL 1 pret pretiniekiem LVL 10+.
Es biju savā pirmajā ranga mačā, un tas bija diezgan jautri, dažus zaudēju un dažus uzvarēju. Es sāku piedzīvot sēriju, bet pēkšņi mana spēle tik ļoti kavējās, ka nevarēju pat izkļūt no lietotnes, bloķēt tālruni vai izmantot neko, lai izkļūtu no lietotnes. Beidzot es grūti atiestatīju tālruni. Spēle ir jautra, taču es iepriekš savā tālrunī esmu palaidis grūtākas spēles, un man nekad nav bijusi šāda problēma.
Man patika spēle līdz pēdējam atjauninājumam. Pastāvīga sasalšana maču laikā ar daudzām zaudētām priekšrocībām. Es ceru, ka tas ir izlabots, lai gan 2 atjauninājumi to nedarīja. Tomēr spēle lielākoties ir jautra.
Pilnīgi atšķirīga spēle nekā teikts, ka tie ir pilnīgi meli, ja skatījāties reklāmu un gribējāt spēlēt šo spēli, tā ir atšķirīga, pilnīgi nepatiesa reklāma
Auto Brawl Chess Diskarte rceg
Spēle ir lieliska, tāpat kā mehānika un spēles gaita, taču dažreiz tā vienkārši avarē no nekurienes, un man ir jāpadodas un jāzaudē mačs ikreiz, kad uzvaru. Tā jau notika 3x un nezinu kāpēc.
Es tikko sāku, un spēle man patīk. Bet kauju vidū tas avarē. Ja jūs varat atgriezties cīņā, uzvaru sērija ir pazudusi, un tas neļaus jums iegādāties varoņus vai mainīt tos kaujas laukā, galu galā izraisot zaudējumu. Dažreiz avarē vairākas reizes, pat ja jums izdodas spēlēt vēlreiz. Lūdzu labojiet!!
Auto Brawl Chess Strateške igre mua
Auto Brawl Chess Strategia prs
Lai mača laikā progresētu, ir nepieciešama pārāk liela veiksme. Spēles ātri kļūst nelīdzsvarotas ar 1-2 dominējošiem spēlētājiem un 4 piesūcekņiem. Spēka mērīšanas sistēma ir bezjēdzīga, jo “var nenorāda uz kopējo komandas panākumu”. Atbilstošās klases ir svarīgākas par 'varētu', taču tas prasa veiksmi izlozē starp raundiem, kas šobrīd ir nelīdzsvaroti. Tāpat ir jāpārstrādā spēlētāju līmeņi, jo lielākam skaitam spēlētāju ar attīstītiem varoņiem var piederēt mazāk pārāki spēlētāji, kuri nav spēlējuši pietiekami ilgi.
Atjaunināt. Pievienots jauns režīms. Arī spēle tagad ir ļoti mantkārīga. Atkritumu likmes nepieciešamajām nodarbībām, lai izpildītu uzdevumus, ir zemākas. Paaugstinātas kvestu priekšmetu cenas būtībā dubultojot cenu. Ikmēneša šaha caurlaides punkti palielinājās, liekot jums izmantot dārgakmeņus (naudu), lai pabeigtu. Nelejupielādējiet, kamēr nav labots.
Tā ir laba spēle, taču negaidiet, ka kaut kur nokļūsit, nemaksājot par dažiem papildu uzlabojumiem
Diezgan pieklājīgs autočess. Nav īstas maksas sienas panākumiem, jo augstāko spēlētāju varoņi atrodas autošaha zupā, un tos var iegādāties. Tomēr jūsu progress ir diezgan stingri ierobežots. Patiešām plašs jaudas līmenis vienādu izmaksu čempioniem, daudzi ir pilnīgs atkritumi, un daži ir īpaši spēcīgi attiecībā uz savām spēļu izmaksām.
Tiledom - Matching Puzzle Game Puzzel ijx
Patīk spēle un koncepcija, taču Facebook lapā ievietotie kodi nedarbojas, un tas ir patiešām kaitinoši, ka katru reizi, pārslēdzot lapas, tas sniedz papildu iespēju iegādāties preces. Padariet pievienošanu retāk, un es paaugstināšu zvaigznes līdz 5. Spēle ir jautra un dinamiska.