Post by anappachifgift on Feb 23, 2022 9:51:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ City Pilot Flight: Plane Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ City Pilot Flight: Plane Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neomejene primogeme ▞▞▞
▞▞▞ City Pilot Flight: Plane Games 2022 version ▞▞▞
Let pilota mestnega letala je izjemna igra. Je podoben dizajn in grafika. Visokokakovosten vmesnik in dizajn. Zelo enostavno je ceniti. Res uporabna aplikacija.
Grafika je lepa, a raven je lajšanje v enostavnem in težjem načinu😊😊
Malo je zmedeno, ne vem, kateri predmet misij se ne ujema. K jaz
City airplane pilot flight je najboljša igra, ki sem jo igral, grafika je tako resnična in letališča so tako lepa
हवाई पायलट - हवाई जहाज खेल असल की नकल वाले गेम vro
Ni prehudo 👎👎👎, vendar je le muha vzemite nekaj Advantchara.
New Airplane Games Real Flight Game je najboljša igra za ljubitelje načrtov. To je enostavno nadzorovati. Najboljša letala so v tej igri. Najraje prenesem in igram to igro. Vsi izzivi so resnični.
Dolgčas do smrti! U. Nikoli ne pristajajte z letala. Krmiljenje plina potrebuje več občutljivosti, ne premika se prosto, morda povečajte plin, kaj če bi dali prost let, vsi cilji v igri so preprosti, kako dolgočasen bi lahko storil veliko več, kje je svoboda, ki jo ponuja let, kje je nadzorna plošča boja kompas kje je kontrola letenja?
Grafika je izredno slaba, letalo je prepočasno in vse je narobe glede igre ne prenesite
Oglasi so super, saj se ne pojavljajo, zaradi točkovanja. Igra je na voljo za igranje brez povezave. Potrebujete več ravni in boljša letala, vendar odličen koncept. Igral sem nivoje in vse so 3 zvezdice v 20 minutah. Igra potrebuje več kreativnosti. Ne prvo igralno letalo, ampak prva takšna igra. Drugi so temeljili na realnosti in bolj zapleteni.
Gurdygfgg drevo poje sendvič ▄︻̷̿┻̿═━一o==[]:::::::::::::::>⌐╦╦═─
Pri prenosu je zelo počasen
Bolj ohlapna igrica. 😥
Po namestitvi mislim, da je dobra igra, vendar কানররনসসতততত
City Airplane Pilot Flight Nova igra Game-Plane Games je čudovita igra. Vse ravni so dobre in zanimive. Zelo lepa in zelo dobra ideja za uporabo v tej igri. Tako mi je zelo všeč ta ena igra. Ta aplikacija je odlična, jo morate naložiti, dobro uporabljati, namestiti in igrati večinoma dobre like v njej ##
City Pilot Flight: Plane Games Simulyatorlar pgdc
Ni dobro, ampak je v redu 😉 vsi pravijo, da je tudi lepo, hm.. ampak jaz mislim, da je to malo, to je težko za otroke 🥺
Lahko rečem 5 zvezdic, toda igra je tako enostavna, kar pomeni, da bodo tudi noobovi lahko rekli veliko lažje kot kdaj koli prej!!!!!
Ima barvit vmesnik in zvočni učinek simulatorja pesawat je izjemen.
Sploh ni lepa igra 😡
Ta aplikacija za igro je zelo čudovita. V njem je grafika polne visoke ločljivosti.
Posnetki zaslona, ki so jih prikazali, so bili zelo lepi in razburljivi, a ko sem začel igrati, je imela ta igra najslabšo grafiko, kar sem jih kdaj videl. Zapravil sem 1 minuto za to stvar, minuto, da se ne vrnem. Želim si, da bi lahko dal nič zvezdic.
Nič ni za storiti, igra nadzoruje letala. Super za petletnika. Grafika je risanka.
Ta igra je nekako dobra, da jo igrate še naprej, vendar je lokalna, dodajte nekaj jedkih stvari, hvala za branje
Dobra igra, vendar sem na 20. stopnji in ne morem več, koliko časa pred novimi ravnmi.
Ustavi se na stopnji 12 in nič več
Miraculous Ladybug & Cat Noir Aksyon hqv
preveč oglasov, ampak to je v redu
igra je super, vendar je ravni samo 25
Od ,😊 Blah bla bla (tumko kya matlab hai kon comment kar Raha hai apna pregled sambalo)😁 To je zelo slaba igra, te igre nikoli ne bom igral🤮🤮🤮 Za, družbo ali izumitelja 😎😎 (ne od shobhe Jaiswala)
Igranje je gladko in zelo dobro.
Je lepa igra, vendar v igri ni več kot 20 stopenj..... In igra nima funkcije pristajanja, to je, da ne moremo pristati letala, ki ga samodejno pristane...... prosim naredite nekaj za vse te težave
Dobra igra, vendar včasih ni dobra
Udobna za igranje. Brez frustrirajočega čakanja. Pomika se naravnost.
Tako težko je nadzorovati letala in ostalo je dobro
Bypilotflyvning: flyspil Simulation uqp
Igra je zelo lepa, samo v dirki gre počasi, da je res nadležno
Kako lahko uživate v toku igre, ko so po vsaki stopnji oglasi. Igra je precej drugačna in se ne primerja z več drugimi igrami letenja!
Katastrofa
Zelo počasi za prenos, vendar zelo fantastično gre tistim, ki jih bolj zanima igranje iger